Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Miriam S
v/Miriam Norsk Skjøth
Enkelmandsvirksomhed
Virksomhedsadresse: Løgumklostervej 129, 6200 Aabenraa

Betaling

NORSK BY MIRIAM S modtager online betalinger med Visa, Mastercard, ViaBill og MobilPay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Reservation af beløb

Ved anvendelse af betalingskort, debit såvel som kredit, sker en reservation af det beløb der handles for. Dette beløb er reserveret indtil webshoppen, har behandlet og afsendt din ordre. Når ordren er afsendt, hæves pengene på kontoen. Reservationstiden afhænger af produktet/ydelsen.

Autorisering på debitkort

Ved debit kort, vil du kunne se at pengene er reserveret på din konto og at dit rådighedsbeløb vil her stå som værende mindre. Annullerer du eller webshoppen efterfølgende din ordre, så kan webshoppen ikke hæve pengene, men reservationen vil fortsat gælde i en periode. Bemærk at kun din bank (eller kortudsteder) vil kunne ophæve reservationen.

Autorisering på kreditkort

Pengene vil først hæves fra din konto og fremgå af dit overblik når webshoppen behandler og hæver betalingen for din ordre

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

NORSK BY MIRIAM S benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

NORSK BY MIRIAM S’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Læs mere her: www.viabill.com/kredit   

Kvittering for bestilling

Når du afslutter din bestilling, får du automatisk en e-mail kvittering/ bekræftelse af din ordre, hvor det fremgår hvilke produkter, du har bestilt.

Ønsker du at ophæve din bestilling, kan du gøre det. Vi anbefaler, at du gemmer din bekræftelse og evt. printer den ud.

Vi hæver ikke penge fra din konto, før varen er sendt.

Levering/Fragt i Danmark

Vi sender dine produkter forsvarligt indpakket med GLS.
Ved køb over 499,- er der gratis forsendelse.
Ved køb under 499,- betaler du 50,- for fragt. Du bestemmer selv om du vil betale fragten, eller afhente varen direkte hos os.

Leveringstid  3-5 hverdage.

Levering/Fragt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgien og Holland

Vi sender dine produkter forsvarligt indpakket med GLS.
Fast forsendelses til Norge på 200,- DKK.
Fast forsendelse til Sverige på 100,- DKK.
Fast forsendelse til Tyskland på 110,- DKK.
Fast forsendelse til Belgien på 110,- DKK.
Fast forsendelse til Holland på 79,- DKK.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Når du modtager dine varer, bedes du huske at kontrollere for eventuelle fejl og mangler. Reklamation af varer som har fejl og mangler ved modtagelse, bedes meldes på miriam.skjoeth@gmail.com meget gerne med vedhæftet foto og vi vil håndtere opgaven hurtigst muligt.

Der gives generelt 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Kontakt os inden du sender varen. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Husk derfor at gemme din faktura/kvittering, hvis der skulle opstå et problem.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Norsk
Storegade 22
DK-6200 Aabenraa

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller uden omdeling.

Husk forsvarlig indpakning

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Husk kvittering.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Fortrydelsesret

Når du har modtaget dine varer, har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret efter varen er modtaget. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til miriam.skjoeth@gmail.com. eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. I visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Hvis varen bliver beskadiget eller beskadiget og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så kan du risikere at miste din fortrydelsesret.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Du vælger selv om du vil have pengene retur, eller ombytning til andre varer.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varerne

Returadresse:
Norsk
Storegade 22
DK-6200 Aabenraa

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du er også velkommen til at returnere varen i vores butik personligt. Husk kvittering.

Er du i tvivl eller har du andre ønsker

Hvis du har spørgsmål til et produkt, leveringstid eller andet, så send en mail på miriam.skjoeth@gmail.com eller ring på 23300795

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Miriam S v/Miriam Norsk Skjøth og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på norskbymiriams.dk er Miriam S v/Miriam Norsk Skjøth.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: miriam.skjoeth@gmail.com.

Norsk
Storegade 22
DK-6200 Aabenraa
Tlf 23300795
CVR 35185593

Klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Miriam Skjøth på miriam.skjoeth@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Norskbymiriams.dk
Storegade 22
DK-6200 Aabenraa
Tlf 23300795
E-mail: miriam.skjoeth@gmail.com.

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 28.08-2020