Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Miriam S
v/Miriam Norsk Skjøth
Enkelmandsvirksomhed
Løgumklostervej 129, 6200 Aabenraa

Betaling

Norsk / Miriam S modtager betaling med VISA og Mastercard . Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Norsk / Miriam S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Her på shoppen kan du nu købe al dit tøj på afbetaling, helt uden renter og gebyrer.
Vi har indgået en aftale med ViaBill der giver dig mulighed for at købe al dit tøj på afbetaling. Slip for at betale her og nu, og betal i stedet et mindre beløb pr. måned.
Læs betingelser for køb via ViaBill her: https://viabill.dk/terms/

Kvittering for bestilling

Når du afslutter din bestilling, får du automatisk en e-mail kvittering/ bekræftelse af din ordre, hvor det fremgår hvilke produkter, du har bestilt.

Er varen udsolgt får du en e-mail med forventet leveringstid. Ønsker du at ophæve din bestilling, kan du gøre det. Vi anbefaler, at du gemmer din bekræftelse og evt. Printer den ud

Vi hæver ikke penge fra din konto, før varen er sendt

Levering/Fragt i Danmark

Vi sender dine produkter forsvarligt indpakket med coolrunner/dao.
Ved køb over 199,- er der gratis forsendelse.
Ved køb under 199,- betaler du 50,- for fragt. Du bestemmer selv om du vil betale fragten, eller afhente varen direkte hos os.

Reklamationsret

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere for eventuelle fejl og mangler. Reklamation af varer som har fejl og mangler ved modtagelse, skal meldes på miriam.skjoeth@gmail.com meget gerne med vedhæftet foto og vi vil håndtere opgaven hurtigst muligt.

Der gives generelt 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Husk derfor at gemme din faktura/kvittering, hvis der skulle opstå et problem.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Norsk
Storegade 22
DK-6200 Aabenraa

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Husk forsvarlig indpakning

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Husk kvittering.

Fortrydelsesret

Når du har modtaget dine varer, har du 14 dages fortrydelsesret efter varen er modtaget, hvis du sender varerne ubrugte tilbage i originalpakning. Varens salgsværdi må ikke være forringet, når du sender varen retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis varen bliver beskadiget eller beskadiget og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så mister du din fortrydelsesret.

Du vælger selv om du vil have pengene retur, en tilgodeseddel eller ombytning til andre varer. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varerne

Returadresse:

Norsk
Storegade 22
DK-6200 Aabenraa

Du er også velkommen til at returnere varen i vores butik personligt. Husk kvittering.

Er du i tvivl eller har du andre ønsker

Hvis du har spørgsmål til et produkt, leveringstid eller andet, så send en mail på miriam.skjoeth@gmail.com eller ring på 23300795

Generelle forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer, afgiftsændringer, prisstigninger fra leverandører ol.

Norsk
Storegade 22
DK-6200 Aabenraa
Tlf 23300795
CVR 35185593

Klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Miriam Skjøth på miriam.skjoeth@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr